Consulten

Na ruim 4 jaar schapen houden in Frankrijk. hebben we veel veel geleerd over een meer natuurlijke schapenhouderij. Een aantal buitenlandse consultancy trips(bedrijfs- en overheidsadvisering)en het bijhouden van buitenlandse schapentijdschriften heeft mij scherp gehouden op schapengebied.

Na mijn periode van Schapendokter en het schrijven van het boek Schaapsignalen (in 5 talen, en net een in 2de druk, uitgegeven) ,word ik nog regelmatig om advies gevraagd. Via fora, maar ook persoonlijk, heb ik  nog contact met schapenhouders in Nederland.

De  onderlinge contacten op de fora zijn belangrijk omdat het delen van kennis erg belangrijk en waardevol is.     Soms  leidt de gedeelde kennis echter niet tot het oplossen van het probleem. Uitsluiten van mogelijkheden, de wortel van het probleem  vinden en daar de  juiste actie op ondernemen, kunnen dan leiden tot een meer diervriendelijke, efficiëntere en  definitievere oplossing. Ik bied de mogelijkheid om mijn diergeneeskundige  kennis te delen.

Persoonlijk advies
Een consult bestaat uit een persoonlijk gesprek van een kwartier. In dit gesprek komen we tot de kern van de vraag of probleem en kunnen we tot een oplossing komen. Probeer de vraag zo helder mogelijk te stellen. De vragen kunnen betrekking hebben op alle aspecten van schapenhouderij, niet alleen medische. Denk ook aan gedrag van schapen en  aan fokkerij of schapen houden in het buitenland.      

Ik geef uitsluitend advies en verkoop géén producten of medicijnen. Ik kan wel doorverwijzen naar anderen.    

Een afspraak voor een consult kan worden gemaakt via een bericht op whatsapp (tel. 0033-784713521) of een persoonlijk bericht op Facebook . Het kan natuurlijk ook via email: frank.glorie@nolaine.eu      

Whatsapp is tevens makkelijk te gebruiken om foto's en korte video's te versturen. Dit is erg behulpzaam om het probleem beter zichtbaar te maken. 

De kosten zijn 25Euro\15min. De betaling vindt plaats via een Tikkie.


Bedrijfsbegeleiding.

Voor info.: Contact